Wednesday, 1 August 2012

Kurma kegemaran kami



Yang ni pun sedap, beli kat sogo dan terkejut jgk dgn harganya yg agak murah




Ni le dia kurma kegemaran kami berdua, kurma dari Tunisia.  Kurma ni beli kat Pak Aji.  Ni kotak yang ke3 dalam bulan posa ni, kuat betul kami makan kurmakan.  Kurma ni dia tak lembut macam kurma madu, bila makan kita boleh siat dia mcm tu le...xreti nak explain, macam boleh dikunyah gitew.  Hari tu ada beli jugak Kurma Yusof Taiyop dari Tunisia kat Tesco tapi hubby lebih suker yg ini coz yang YT punya tu ada lembut sikit.  Serius...kurma ni pun byk brand!!  Kena pandai pilih ikut citarasa, harga yang ni dalam RM11 sekotak.

Sebelum ni tak suker makan kurma tapi bila jumpa kurma ni, terus makan byk time berbuka dan sahur.

No comments:

Post a Comment