Monday, 21 May 2012

Hari utk memanjakan perut

Pagi ni ditimpa migrain. Sebenarnya migrain dah lama dah, masa balik dr ladang lembu lagi. Masa van turunkan kat bgnn fizik tuh, terasa mcm nak merangkak naik tangga tinggi tuh. Jam dah dekat pukul 7 dah, dgn sengugut lg terasa tak larat nak drive blik cheras. Balik jek cuba tido tp xdpt. Sabtu pulak ada rombongan dr rompin dtg.  Pagi sabtu pergi jumpa doc, kepas tu terus ke pasar beli brg. Ingatkan dorg dtg husband n wife jek, rupanya 7 org. Pas nkn g jusco n down teman dorg g shopping, sebenarnya penunjuk jln jek. Sib bail mlm tuh xmsk lg. Pagi ahad tu dah nasi ayam kekurangan ayam, sib baik ada tulang jadik penambahnya, masak sup tulang.  Ahad tghari baru dorg balik.

Pagi ni xlarat dah nak bgnn, nampaknya migrain ku dtg lg. Agaknya ni side effect ubat subur ke?. Nampaknya period teruk dr biasa. Tghari ni twtiba teringin nak mkn mcm2, terus g jusco.....g jln2 cari mkn :

No comments:

Post a Comment