Wednesday, 15 February 2012

World Kidney Day Run 2012



Salam semua

Semalam saya dah register dan bayar RM35.00 untuk World Kidney Day Run 2012 pada 4 Mac 2012.  Register untuk women open.  Ada byk kategori untuk larian ni.  Tapi kena lari betul2 punya coz kategori ni hanya kasi medal untuk 150 orang pertama sampai ke garisan penamat jek. 

Seperti biasa geng2 lari ni dari rakan opis lama.  Harap kali ni boleh lari dengan lebih mantap coz 7KM jek, yg hari tu rasa cam nak cabut balik umah jek.  He...he...  Ada jugak ajak hubby tapi dia macam tak berminat. 



Sesapa nak register online boleh masuk ke http://www.hooha.asia/ tau.  Hari tu saya bukan http://www.hooha.com/, Ya Allah ntah apa2 iklan keluar.  Dah le laptop saya cap ayam, sampai sakit belakang tunggu. Isi borang dan hantar terus ke penganjur pertandingan lagi murah, RM30 jek.  Mula lari 7.30,pagi kat dataran merdeka kira ok le boleh naik lrt jek.  Boleh le kuar lambat skit.  Bukan apa kalo lari awal nanti tak nampak orang, rasa macam berlari ngan zombie coz tak nampak muka orang coz masih gelap.  Terasa macam berlari dalam mimpi pun ada gak.  Registration macam biasa, kena daftar dulu ngan website ni dan kasi maklumat alamat le, contact number le, password dan nak gambar gak.  Bila dah register dalam  tuh baru le boleh register untuk larian ni plak.  Pembyran boleh guna cimb, debit kad dan kad kredit. 

Nampak nya tahun ni dah 2 kali ikut run ni.  Yg pertama dulu Mizuno Run. Harap nanti dapat t-shirt brook yang cantik.  :)  Yg paling best leh jumpa kengkawan lama.  Tapi tak mampu lagi nak beli kasut lari, pakai je le apa yg ada dulu.  Nak rembat kasut hubby plak tak sama size. 

Jom le kengkawan join run ni.  Jumpa di sana ok!!!!



No comments:

Post a Comment